søndag 2. mai 2010

Ukens CO-dings #3: Bitstrekker med skralleDenne virker kanskje ganske kjip - det er et lite håndverktøy, og den er gul og sort - men den er jo ukens dings?

Hva gjør den?
Den skrur. Vi snakker altså om en liten skrutrekker med løse bits som festes i metallhylsa. Det er imidlertid to viktige ting som skiller den fra en vanlig skrutrekker: ettersom den kan brukes med seks bits, erstatter den seks vanlige skrutrekkere, og skrallefunksjonen gjør at det bare er å skru og skru (man slipper å endre grep når man har skrudd så langt man kan i en vending), så det går raskere å få jobben gjort!

Hvordan ser den ut?
Den er altså liten og gul, med et lokk i bunnen, hvor bitsene oppbevares. Ved å vri om den øvre delen, låses trekkerens skrallefunksjon.

Hva skal man med den?
Skru, selvfølgelig! Jeg elsker min, for det er lett å komme til inni datakabinetter og andre trange steder med den:-D Så god, så enkel!

Bitstrekkeren, som har artikkelnummer 40-7320, koster for tiden 69,-

2 kommentarer:

  1. Du må da få ekstra bonus av CO for dine flotte beskrivelser av totalt mega...nyttige dingser!

    SvarSlett
  2. Hadde jeg fått det, ville min integritet stått i fare:-P
    Og (nesten) alt hos Clas er nyttig :-D Idag fant jeg for eksempel ut at jeg har behov for en båndslipemaskin... Veldig nyttig! Klarte imidlertid å motstå fristelsen... har ikke plass!

    SvarSlett