Mitt liv som meg

Det er ikke jeg som snakker for fort, det er du som hører for sakte.
- Renate

Livet mitt som meg begynte i 1988, og har hittil vært uten de helt store begivenhetene. Jeg har hverken vært i krigen, reddet arveprinser fra drukningsdøden, prydet forsider eller blitt forfulgt av sinte folkemengder utstyrt med høygafler og fakler. Og det passer meg i grunnen aldeles utmerket.

Etter at jeg ble født vokste jeg opp, og selv om jeg vel kanskje kan beskrives som et noget uvanlig barn, endte jeg faktisk opp som en ordentlig voksen. I praksis vil det si at jeg fikk meg en mastergrad i allmenn litteraturvitenskap, mens jeg jobbet deltid i et firma jeg elsker, og deretter fikk en fulltidsstilling i samme firma, kjøpte meg min første leilighet og startet voksenlivet for alvor. I mellomtiden rakk jeg å prøve meg som katteoppdretter (diplomert sådan, dog med kun 1 kull å vise til), nettredaktør og diverse annet, og siden 2007 har jeg drevet denne bloggen. Innsatsen kan vel best beskrives som ujevn, men jeg har i det minste vært aktiv i 13 år og i skrivende stund publisert 290 innlegg, så ingen skal si at jeg gir opp!

Tenkefjeset mitt
Jeg har et vidt spekter av interesser, insisterer på å stave "anderledes" med nd istedenfor nn, synes aspargesbønner med maldonsalt og hasselnøttolje er noe av det beste som finnes, og tar uforholdsmessig mange bilder av de to kattene mine.

Digresjonsbloggen er på Facebook og Renate er på Instagram

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar