fredag 7. mai 2010

D'er ingenting som funker på en freda' etter seks...

...
ja, så sitter jeg her igjen da, uten TV... Som noen av dere kanskje vet, tok min kjære TV kvelden for litt siden, og ble sendt til reparasjon. Idag kom den tilbake, og alle hjerter (eller mitt, i det minste) gledet seg. Den holdt gjennom en episode av "Two and a half men", deretter ble den slått av, som seg hør og bør når man forlater hjemmet for å spankulere litt rundt i nabolaget med vofsen (Tenk å ha det som etternavn: Arne Vofsen! Må være den perfekte parallell til Carl Barks?), for så atter en gang å få livgivende strøm sendt gjennom kabelen... Men det ble liksom med det, da, for nå smiler atter en gang standbylampen skadefro til meg fra apparatets front, og uansett hvor mye jeg trykker på av/på-knappen (som forresten er ganske magisk - den bestemmer virkelig over liv og død, gir og tar like mye... fascinerende!), forblir det satans røde lyset værende, mens skjermen forblir sort... Og dette oppdaget jeg selvfølgelig for en halvtime siden, omlag tre kvarter etter at verkstedet stengte for helgen. Misforstå meg rett: jeg er ikke bitter på verkstedet - de har vært imøtekommende og raske, apparatet ble hentet og levert, og alle kostnader ble dekket av selger, men hvorfor måtte det streike atter en gang? Og hvorfor måtte dette skje ved helgens begynnelse? Og hva er det egentlig som skjer med TV-en min? (dette og mere til får dere høre om i neste episode...)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar