mandag 31. mai 2010

Sommer: å legge baken i fortida

Det er det sommeren handler om! En velfortjent pust i bakken hvor man har en ekte mulighet til å forandre på ting, få gjort det man har hatt lyst til siden september, finne nye muligheter og legge gamle tap bak seg.
Dette er det jeg liker med sommeren! Hadde det ikke vært for veps, mygg, storstankelbein, munkelus, tidvis ekstrem hete og mennesker med for lite klær, ville sommeren sannsynligvis vært min favorittårstid. Istedenfor får den bunnplasseringen, noe som kanskje sier mest om hvor glad jeg er i alle årstider?
For meg begynner sommeren neste tirsdag - da er det undervisnings- og eksamensfri frem til langt uti august, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg!
Dette kunne blitt et langt og dypt innlegg, men jeg har ikke tid - om noen timer åpner etter sigende Studentweb dørene for søking til høstsemesteret, og jeg vet ikke hva jeg vil lære om. I tillegg skal jeg lese ut Alberte og friheten før jeg legger meg (prøve, i det minste!), og de neste dagene skal jeg gjøre mitt beste for å komme gjennom pensum før fredagens eksamen, slik at jeg er våken og opplagt nok til å komme meg gjennom pensum til mandagens muntlige eksamen, hvis pensum er mindre i omfang, men langt mer krevende... Men alt for å få sommerferie, eller hva?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar