fredag 3. september 2010

Ukens CO-dings #7: Skjermrens

Først en liten advarsel: Dette er ikke en morsom ting. Det er en så godt som utelukkende nyttig ting, og den smaker sannsynligvis ikke spesielt godt. Men anbefale den, det vil jeg gjerne uansett!
Den aktuelle dingsen er noe så spennende som et rensesystem for dataskjermer! Hurra!
Men virkelig, er hjulet spennende? Nei! Er det nyttig?
...
Selv om skjermrensesystemet fra Clas ikke er like revolusjonerende som hjulet, er det både rimelig, effektivt og smart utformet, og vel verdt et innlegg i mine øyne!

Behovet for noe å vaske skjermen med meldte seg hos meg for sikkert et halvt års tid siden, hvilket er grunnen til at jeg ikke gjorde noe med det før langt ute i august. Mens den nyeste av skjermene bare hadde behov for å tørkes over med en fuktig klut for å få vekk støv, var den gamle og flekkete ikke mottagelig for akkurat den fremgangsmåten - flekkene satt for godt. Så etter flere måneder fikk jeg surret meg til å kjøpe skjermrensen hos Clas - en liten boks med avrundede hjørner og vertikal tredeling. Første del er rensemiddelet. Det flyter harmonisk rundt i en liten sprayflaske som altså er innkapslet i boksen, og man trykker følgelig ytterst på boksen for å spraye. Snasent! De to andre delene er egentlig bare en del - den ytterste er et lokk som dekker halvparten av en mikrofiberklutdekket (det ordet skal jeg ta patent på og bli styrtrik av!) svamp som brukes til å tørke vekk rensemiddel og smuss (som er et ekkelt ord) fra skjermen. En kompakt løsning, altså!
Da jeg hadde sprayet på rensevæsken og tørket den av, så skjermen like ille ut, og jeg gikk betuttet min vei. Ingen effekt! Da jeg kom tilbake noen minutter etterpå ble jeg imidlertid positivt overrasket: alle flekkene var faktisk borte! Skjermen var like ren og pen som da jeg pakket den ut (den er forøvrig også fra Clas)!
Joy to the world, lizzm!

Så hva kan vi konkludere med? For det første har vi altså et produkt som holder det det lover. Det liker vi! For det andre har vi et produkt som er smart og diskret utformet - det liker vi enda bedre. For det tredje er det drøyt i bruk og rimelig priset:-)

Skjermrensen har varenummer 38-3409, og koster for øyeblikket 99,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar