mandag 7. juni 2010

Årets hit: naturlig solbrent!

Der var semesteret over (med B som utfall etter muntlig eksamen! Yay!), og sommerferie, ekstra mye jobbing og late dager venter!
I sommer skal jeg bl.a. en liten tur til Hellas, og sitter derfor med en katalog over taxfreevarer som kan bestilles til flyturen. Det er generelt kjedelig lesing, men av og til kommer man over virkelig gode argumenter for hvorfor man burde kjøpe noe, som f.eks. Smashbox Soft lights, som er et "nydelig silkeskimrende pudder som gir et fantastisk løft, med herlig lyster som får deg til å se naturlig solbrent ut". For alle vil jo se naturlig solbrente ut?
Denne katalogen er opplysende og forvirrende lesing for en som ser på sminke som et nødvendig onde som tar tid både morgen og kveld, og som kun morer seg med det før julebord og Halloween... Og det er jo så mange som skal blogge om sminke, sminke de har fått tilsendt gratis, og som er "såååå bra, lizzm". Og jeg lurer litt på hvordan det er å leve et liv sentrert rundt en sminkepalett, og så tenker jeg at de kanskje er kunstnere, at de virkelig ser på ansiktet sitt som et lerret, og da kan man jo ikke annet enn å respektere det? Og misforså meg rett - det er veldig fint at det er så mange jenter der ute som blogger om sminke, og at de kanskje er litt objektive også, for det hjelper slike fortapte sjeler som meg som ikke helt kan forstå hvorfor vi skal betale 400kr for et produkt som løser et problem vi ikke visste vi hadde:-) Takk for det!

Dette er dessuten en fin mulighet for meg til å sitere mascaraemballasjen min (sminke blogger jeg jo aldri om, og jeg har aldri følt at dette har passet helt inn noe annet sted...) : Der står det nemlig: "In case of eye irritation, discontinue use and see your ophthalmologist at once." Veldig snilt av Clinique å fortelle meg dette, men oppfordringen byr på noen problemer:
  1. om øynene mine blir veldig irriterte, klarer jeg neppe å lese det som står på mascaraesken. 
  2. jeg klarer ikke å uttale ophthalmologist 
  3. Jeg vet ikke hva det er. Ved nærmere undersøkelse finner jeg ut at det er en spesialist på øyelidelser, og at den norske betegnelsen er oftalmolog. Kjekt å vite!, 
  4. Jeg kan godt oppsøke frisøren min, fastlegen min eller astrologen min (stryk det siste), men jeg tror ikke jeg har noen oftalmolog...

Tilbake til den nevnte solbrente looken man kan oppnå: jeg er veldig spent på hva slags farge jeg har når sommeren er over!  De siste årene har jeg knapt vært ute mens solen har vært oppe om sommeren pga. arbeidstider og en tendens til å sitte foran dataen når jeg har fri, men i år har jeg planer om å være flink og oppholde meg i sola (selv om jeg neppe gidder å ligge stille og grilles - det er jo så kjedelig!), og se om jeg fremdeles blir brun, slik jeg ble da jeg var liten...
Nei, nå fryser jeg på tærne! Det får bli en tur ut med bikkja på meg nå, så kan jeg komme hjem til en stooor kopp te etterpå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar