fredag 26. mars 2010

Den første hestehov...

Fant jeg igår (fiiine bildet)! Jeg fant faktisk flere, og det gjorde meg veldig, veldig glad! Jeg simpelthen elsker markblomster, og skal på død og liv ned de bratteste skråninger for å plukke en bukett hestehov, eller balansere på en vaklevoren stokk på jakt etter bekkeblom. Uti juni begynner både mamma og jeg å bli litt sånn småallergiske av alle blomstene, så da erklærer jeg gjerne blomstersankingstiden for over, sånn omtrent.
Det beste som finnes, er forøvrig forglemmegei! Elsker dem!

Vet ikke om noen har lagt merke til det, men bloggen har fått seg en skikkelig overhaling, og er nå tilgjengelig via domenet digresjonsbloggen.com. Det er litt snasent, eller hva?
Imorgen skal jeg ut og leke med kollegaene mine (wheeee!), men nå er det Hærland og Lyngbø!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar