tirsdag 30. mars 2010

400 Slag

Nok en formiddag forsvant i praksis i det blå, og jeg må være litt effektiv før jeg stikker på jobb... Prøver å utnytte de siste minuttene foran skjermen til noe konstruktivt, men "Følg Kaldet" er som en teflonstekepanne og jeg er som biffen som forsøker å feste seg, uten hell... jeg bare glir bort, og hører på Kents "400 slag" på repeat og stirrer på den nydelige ipod-dockingstasjonen jeg kjøpte hos Clas, og som er elegant plassert på bassboksen til de små ekstrahøyttalerne som etter planen skal kunne kobles til dataen med et USB-lydkort (ettersom de vanlige høyttalerne er koblet til via usb, har jeg funnet ut at det kanskje fungerer å koble begge til dersom jeg kobler slik... fullt mulig at det ikke går, i såfall får jeg finne på noe annet lurt...). Bassboksen står ihvertfall mellom de to dataskjermene, så ipoden har virkelig fått hedersplassen!

Skal prøve å huske å bestille ny ekstern harddisk fra DustinHome ikveld, er blitt litt forelsket i en halvannen terrabyte stor sak fra seagate, og begynner å få akutt behov for et sted å gjøre av resten av mkv-kopiene av filmsamlingen, nå som 1tb-skjønnheten jeg kjøpte hos Clas er stappfull...

Tiden er ute - pling - og jeg må løpe ut med bikkja!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar