onsdag 9. februar 2011

Tebord

nytt bord, ny bok, innmari kul leke

Idag har jeg kjøpt meg et bord. Det var nemlig så mye plass på rommet mitt at jeg måtte fylle på med et nytt møbel (hø, hø). Nei, det var vel egentlig ikke et overskudd av plass som var grunnen, men snarere et behov for å ha et sted å sette tekoppen. Og bøker, mobilen, fjernkontroll og diverse andre ting. Men mest av alt tekoppen. Den det er bilde av til høyre. En av to svære, engelske tekopper mamma har kjøpt i London, og som rommer en halv liter. Denne koppen drikker jeg gjerne te av fire ganger om dagen (=2 liter grønn te med sitronsmak som av og til smaker helt forferdelig, men som helles ned i en slags barnslig trass for å bevise at jeg kan innta ting jeg ikke liker smaken på, så det, så!), og tre av disse koppene inntas gjerne foran dataskjermen(e). Væske og elektronikk er ingen god kombinasjon, så jeg prøver derfor å unngå å plassere tekoppen på databordet, hvilket, takket være mangelen på overflater som ikke allerede er nedlesset i bøker, duppeditter eller andre nødvendigheter, har ført til at de vanligste plasseringene har vært toppen av symaskinen, gulvet og sengen. Sistnevnte har vært best, men man trenger intet professorat i agrikultur for å forstå at ingen av disse løsningene er særlig lure. Derfor ble det altså et bord, og jeg måtte være rask og ta bilde av det nå, før det blir dekket av diverse ting...

penneras
Uansett, nytt bord, mindre fare for fremtidig søl, hvilket teknisk sett gir meg mulighet til å ha flere kokker uten å øke mengden søl, men ettersom jeg ikke har noe bestemt forhold til kokker, kommer jeg nok til å forbli på kokkefri diett og heller nyte en tilværelse med mindre søl, eller noe.
Istedenfor å søle innledet jeg kvelden med å rive ned den lille boksen jeg har penner i. Det var ganske dumt, men det positive var at blekkhuset (hvit og sort eske øverst til venstre i bildet) forble uskadd, og at jeg dermed slapp unna å få sort gulv...

Dette er faktisk alt for idag - jeg har nemlig et lite prosjekt på gang - mer om det siden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar