lørdag 19. februar 2011

"Onde" planer og store pakker

Smiiil til trappa!
Vi begynner med slutten idag: Årets mammut-fangst kom i posten! For mitt vedkommende ville det si et trebinds bunadleksikon, brødrene Grimms samlede eventyr, en bok om kriminelle som ble dømt til døden i Norge og en innføringsbok i håndverktøy. Dette gjorde meg ganske så fornøyd, hvilket altså illustreres av "ansiktet" til høyre! Fikk øye på det på et av trappetrinnene ned fra T-banen idag, og ble litt sjarmert. Det som ikke gjorde meg like sjarmert, var hamsterburet jeg kjøpte igår. Nettopp: Hamsterbur. Renate skal få hamster! Jeg har brukt skummelt mye tid på å lese meg opp på hamsterstoff, og dro omsider til dyrebutikken for å kjøpe bur igår. Jeg fikk hjelp av en hyggelig og kompetent jente som, av grunner jeg ikke helt forstår, anbefalte meg et Crittertrail-bur. Grunnflaten er mindre enn det mattilsynet anbefaler for syriske hamstere, på grunn av utformingen antar jeg at det ville være umulig å montere etasjehyllene slik at et fall fra øverse etasje og ned til bunnen av buret kunne unngås (hamstere er nærsynte, så de kan ende opp med å valse rett ut i intetheten og slå seg fordervet). Litt googling avslørte også en svært kritisk holdning til disse burene, både fra det norske hamstermiljøet og fra kjøpere i det store utland. Heldigvis hadde butikken tre dagers åpent kjøp, så i kveldingen dro vi tilbake og byttet det i et som
De siste dagers innkjøp...
både var større og billigere. Jeg har selvfølgelig noe å utsette på dette også, men det er ikke verre enn at jeg kan fikse det selv - jeg liker jo å lage ting, og nå er jeg jo i tillegg den lykkelige eier av en arbeidsbenk og en stikksag (begge fra Clas Ohlson, selvfølgelig!), så snart blir det nok nye hyller i buret, og kanskje noe mer? Bør få opp farten litt, for dette må være i orden før jeg kjøper hamsteren...

Nå kan det kanskje virke litt suspekt at jeg omtalte planene mine som onde i overskriften, men dere som kjenner meg, vet jo at jeg simpelthen elsker å slenge det adjektivet foran enhver idé jeg har - jeg skal altså ikke være slem mot hamsteren min, eller mot noen andre. Jeg skal ikke utføre et militærkupp, banke demonstranter eller skyte Jesus med sprettert. Men jeg skal bygge noen hyller av massivt, ubehandlet tre, og jeg gleder meg!

1 kommentar:

  1. Føler jeg har mye av æren for dette med hamsterkjøp altså... :)

    SvarSlett