tirsdag 13. februar 2018

Fru Strert

Av og til frister tusj mer enn Paint, og hvis du lurte:
Spekkhoggervåtdrakter er forsterket med lycra og
har en slankende effekt på pandaer.
Livet er fylt med mange slags utfordringer. Som når man må velge hvilken overpriset øyenskyggepalett man skal kjøpe (fordi det er umulig å få nok øyenskygge), eller når man skal be om fri og klarer å bomme på dagene (og det heldigvis løser seg likevel fordi man endte opp med ikke å trenge fri fordi reisen til nord for Oslo ble avlyst). Eller når man har blitt veldig glad i bitmojien sin i snapchat, og finner ut at den trenger lengre hår, og plutselig har slettet hele greia og erstattet den med noe som tydeligvis ligner Sylvi Listhaug. Det er vanskelig, skal jeg si dere! Heldigvis tilhører jeg den sjeldne mennesketypen som synes snapchat har blitt bedre etter oppdateringen, så med unntak av tapet av min kjære bitmoji, har jeg lite å klage over på det området.

Men jeg har heldigvis flere utfordringer! Tenk så kort dette innlegget ellers ville vært! Jeg har for eksempel fått blågrønne striper i håret, og det var ikke med vilje. Antageligvis var det fordi jeg fortjente det, det var tross alt L'Oréal, så
det ligger vel i kortene? Den midlertidige blå hårfargen har nemlig vist seg å ikke være så midlertidig likevel, og jeg vurderer nå å farge det satans håret  for å bli kvitt de høyst unaturlige stripene. For en person som definitivt ikke ønsker å farge håret, er det ganske tungt å akseptere.

Og det er mer! Jeg skulle sende en vennskapelig spermhval (finnes det uvennskapelige spermhvaler?) i en SMS i helgen, og innså at det finnes to hvalemojier som er til forveksling like (én spruter vann, én ikke), men hva slags hval er det egentlig? Messenger og iOS ser ut til å være enige om at begge er bardehvaler, mens HTC og Samsung fremstiller dem som veldig stiliserte hvaler av ukjent type, og det er naturligvis her jeg aser meg opp og spør: "hvor er spermhvalen min?" Det finnes så masse dumme og meningsløse emojier som tilsynelatende ikke har noen annen funksjon enn å fungere som støy for folk som ikke klarer å uttrykke seg uten å legge til fem blomster og åtte hjerter i hver setning, så hvorfor ha to nesten like hvaler, og ikke skille mellom tann- og bardehvaler? Jeg trenger spermhvaler for å uttrykke meg optimalt, rett og slett! Jeg har full forståelse for at dette er noe av det dummeste jeg har irritert meg over i år (året er naturligvis ennå ungt), men noen må jo tale tannhvalenes sak! Jeg mener, kunne de ikke hatt en blåhval og en spekkhogger i det minste?
Noen biologer med omtrent like få reelle ting å irritere seg over som meg, gikk jo nylig ut og kritiserte dyreemojiene for å være urealistiske og oversøte, og om det er målet for de som designer dem, er jo spekkhoggeren perfekt, den er tross alt i praksis en panda i våtdrakt (se bildebevis).

Og apropos spermhvaler: Jeg ble kjempeglad over å se at Mammutsalget omfattet en bok med to spermhvaler på omslaget - det var jo perfekt! Så leste jeg om den og oppdaget at den handlet om søstre, som jo a) ikke er spermhvalrelatert med mindre det handler om spermhvaler som er søstre, og b) ikke er fryktelig relevant for meg som er enebarn. Det var litt nedtur!

Sånn, da var det ute av systemet, og jeg kan fortsette med å være generelt oppstemt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar