lørdag 28. april 2012

Ravn ruskende gal

Jeg har fått øynene opp for Etsy, nettbutikken hvor folk fra hele verden selger ting de har laget, såkalte vintage-artikler og diverse andre rariteter. Norske Epla driver med noe av det samme, men det er jo klart at en internasjonal aktør har et langt bredere spekter av produkter, i tillegg til at det finnes veldig mye fint og morsomt der til under 200-lappen, hvilket betyr at man slipper å betale moms på det man kjøper.
Via Etsy har jeg funnet veldig mange ting jeg har veldig, veldig, veldig lyst på, men, ettersom jeg ikke er gjort av penger, har jeg vært nødt til å moderere meg og akseptere at jeg ikke kan få alt jeg vil ha. Det visste jeg jo egentlig allerede, men slike påminnelser er jo aldri morsomme. Heldigvis fant jeg flere nydelige og morsomme ting som var relativt rimelige, deriblant noen akvarelltrykk, og dem tenkte jeg jeg skulle skryte litt av her!
Den ene av ravnene jeg har fått i hus :-) (skjermdump, etsy.com)

Jeg fant nemlig Etsybutikken som tilhører waliseren Alison Fennell, Eastwitching. Der selger hun trykk av akvareller hun har malt av diverse dyr - fra katter og hunder, via rever og bjørner, til fugler og blekkspruter. Jeg bestilte to ravner, og de dumpet ned i postkassen idag. De er virkelig fabelaktige, og det var nettopp derfor jeg fant ut at jeg burde spre det glade budskap her. :-) Hun lar dyret (eller dyrene) stå alene på arket, og resultatet er utrolig vakre og rene malerier med stor naturtrohet. De fleste bildene hun selger er profesjonelle og signerte trykk, men hun har også noen originaler i butikken sin, men de bikker dessverre over 200kr-grensen, så da blir det moms og fortollingsgebyr på dem. Holder du deg til f.eks. to trykk (ca 20x25cm), må du i de fleste tilfeller ut med litt over 200-lappen for bilder og frakt, og det er definitivt ikke ueffent!

Dessuten er Alison Fennell en veldig hyggelig selger, og det gikk bare 5 dager fra jeg bestilte bildene til de kom i postkassen, godt emballerte og med en hyggelig oppmerksomhet attåt!


Konklusjon? Ta en titt på hva hun har å tilby - bildene er skjønne!


(Innleggstittelen er en referanse til den gale hattemakeren i Disneys tegnefilmutgave av Alice i Eventyrland.)

2 kommentarer: