søndag 7. oktober 2007

Faneoverflod

Jeg har et vindu med mange faner.
Et firefox-vindu med mange faner. Veldig mange faner.
Så mange faner at jeg må bla for å se alle sammen.
Tre er wikipediaartikler om evolusjonsbiologer. To er bøker om evolusjon og samarbeid i e-tekstutgave, en er "Artenes opprinnelse" i originalform, og resten er artikler om teorier om altruisme.

Klokka er snart ett, og jeg skriver semesteroppgave. I går jobbet jeg fra 16 til 21, og fikk beskjed om at jeg skulle jobbe i dag også, fra 9 til 16. Det ble litt mye på en gang... Så nå er det om å gjøre å ta igjen det forsømte; jeg har morgendagen, og så er det innlevering av førsteutkastet på mandag, mellom forelesning og jobb... så er det to forelesninger, veiledning, en forelesning til... og så en pustepause for å skrive ferdig semesteroppgaven og begynne skikkelig på neste oppgave...
Neida, det er ikke travle dager her i gården...

Men jeg koser meg, da! Det er koselig å jobbe, og nå får jeg snart lønn også! DET blir i alle fall moro!

Nå bokmerker jeg alle fanene mine og tar kvelden... må opp tidlig i morgen og skrive resten av oppgaven!

Prækast!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar