torsdag 8. november 2007

oh, Happy Day!

Nå er begge kvalifiseringsoppgavene mine i boks, og på søndag reiser Patricia og jeg til Edinburgh!
Når man jobber på Clas Ohlson, finner man ut at man trenger en rekke ting man ikke visste om før man ble ansatt.
Beviset: jeg har kjøpt trykkluft på boks i dag!

Ettersom jeg ikke har hatt tid til å rydde siden september, er rommet mitt helt grusomt rotete om dagen (ja, det er så ille at til og med JEG merker det!), så nå som jeg ikke har noen fæle frister rundt hjørnet, må jeg se til å få ryddet litt! Hurra!
Mamma er ikke helt begeistret for forslaget mitt om å slå ut veggen mellom rommene våre, slik at jeg får større plass (hun kan dele på gang/bad med Oscar), og jeg lider av akutt plassmangel. En ekstra Billy-hylle (0,8x2m) hadde gjort susen, men det er jo ikke plass til enda en slik hylle her inne...

Om man skal tro "innredningsspesialister" og andre selvutnevnte bedrevitere med en unaturlig dragning mot alt som er dyrt, fancy og bruksfiendtlig, er det ingen sak å innrede funksjonelle og åpne rom som kan fungere som både oppholdsrom, soverom og kontor. Blæ!
Det er sikkert ikke så vanskelig å få plass til en seng/sovesofa, et lite bord, en TV, en pult, et klesskap og ei bokhylle med plass til CD-spiller, bøker, nips og tidsskriftsamlere på et middels stort rom, men prøv å få det samme rommet til å takle et veggfast skap, to dører, en bred seng og tre bokhyller i tillegg til tv, data og stereo, pluss flerfoldige stableesker! Gjett hva! Det lar seg ikke gjøre!

I tillegg er det et eller annet med veggene som gjør at jeg visstnok ikke kan henge opp hyller på enkelte av dem, og om jeg fyller opp med flere nå, vil rommet uansett synes 2-3kvm mindre!

Konklusjon: jeg trenger mer plass! Jeg trenger et helt hus med soverom, bibliotek, kontor, hobbyrom og arkiv (drit i stue og kjøkken)! Noen som har et de vil gi meg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar