lørdag 25. august 2007

Skal bare...!

Jeg er trøtt. Og litt oppspilt. Mest trøtt. Tror kanskje jeg burde lagt meg nå, men jeg "skal bare"...
Den nye laptopen min kom i går, og Oscar var med på Posten og hentet den;)
Laptopen, som er riktig snasen, har fått det midlertidige navnet "Bernt", men jeg planlegger å omdøpe ham så snart et bedre alternativ melder seg! (10.09.07: Nytt navn er "Kaffetrakteren". Når jeg skal slå den av, står det "slå av kaffetrakteren". Renate-humor, ikke spør)
Jeg søkte jobb hos Clas Ohlson denne uka, og avla deres butikk i Torggata en visitt i dag; trengte noe dill til Bernt, og tilbragte vel bortimot en halvtime der:D
Så er det bare å håpe at ledelsen på Alna forstår at de vanskelig kan finne mer entusiastisk hjelp enn meg! (Juliane har jo satt spørsmålstegn ved mitt kjønn grunnet denne hengivenheten ovenfor Clas Ohlson, mens jeg på min side ikke forstår at så mange av mine "medsøstre" ikke er helfrelste av sortimentet)

Nå er forresten grovutkastet av slektsdatabasen min oppe og går; den inneholder få presise data, men gir i det minste en grei oversikt over de fleste av navnene i basen min, og omtrent når de levde! Du finner den her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar